Pozivamo vas na lagano planinarenje od restorana Šestinski Lagvić (296 mnv) do planinarskog doma Grafičar (864 mnv). Visinsku razliku od oko 570 metara svladat ćemo laganim hodom za oko 90 minuta. Izlet je namijenjen svima … dobna granica je od 3 do 103 godine!

Kućni ljubimci su dobrodošli!

Tijekom izleta biti ćete upoznati s najosnovnijim pravilima planinarstva, savjetovat ćemo vas o nabavi najosnovnije planinarske opremu, odgovoriti na sva vaša pitanja!

 

Sastajemo se u 17.00 sati na parkiralištu ispod Lagvića. Bus broj 102 s Britanskog trga polazi u 16.30 sati.

Po dolasku do Grafičara odmor i okrjepa … povratak prema gradu u 19.30 sati a kod Lagviaća smo oko 21.00 sati. Oni koji ne žele pješačiti i u povratku mogu se spustiti busom zeta broj 140 koji stoji 100 metara od doma Grafičar i kreće u 19.50 sati.

 

Izlet je besplatan.

Obavezna je prijava organizatoru izleta. Minimalan broj sudionika četiri!

Hranu i piće u domu ili iz ruksaka. Ponesite dovoljno vode!

 

Oprema: ako imate – ljetna planinarska, ako nemate onda bilo što sportsko i udobno. Neka tenisice budu što robusnije! Ponesite jednu majicu za presvući se i nešto tanko za zagrnuti se (ako se znojite). Čeona svjetiljka je obavezna za one koji se pješice spuštaju u grad!

Za sva pitanja na raspolaganju smo vam!

 

Organizator i vodič: Zdravko Bartolić; mob- 099/2780040 mail: zbazzzie@gmail.com

 U planine svjesno!

 

Pozivamo sve drage ljude koji vjeruju u tišinu, mir i ljubav da nam se prudruže i podrže našu želju za planinarstvom na višoj razini.