Polazak: u 7.00 sati s parkirališta iza dvorane LISINSKI, s Trnjanske ceste. Auto-cestom vozimo do Rijeke pa državnom cestom preko Veprinca do prijevoja Poklon (922 mnv) između Učke i Ćićarije. Odmor za kavu biti će na auto-cesti. S Poklona do početka staze je 5-6 minuta hoda. Land art staza je položena, planinarski vrlo lagana za obilazak; hodanje traje od četiri do šest sati, sve zavisno o našim željama odnosno dužini zadržavanja pored svakog od umjetničkih objekata. Oko 16.00 sati vratit ćemo se na Poklon gdje ćemo moći ručati. Polazak prema Zagrebu će biti najkasnije u 18.00 sati a kod Lisinskog smo u 21.00 sati.

 

O land art stazi Stražica – Sapačica sve relevantne informacije možete pronaći pod linkom:  https://boris-pecigos.com/2016/08/10/land-art-trail-land-art-staza/

 

 Prijevoz: autobusom ili kombijima.

Maksimalan broj sudionika izleta je 20.

 

Cijena izleta: 250,00 kuna; u nju su uključeni cijene prijevoza, pristojba Parku prirode, stručno vođenje te organizacija cijelog projekta.

Svaki je sudionik dužan, odmah po primitku obavijesti da je prihvaćena njegova prijava za izlet, uplatiti akontaciju u visini od 100,00 kuna kao potvrdu svog prisustva na izletu.

Preostalih 150,00 kuna platit ćete organizatoru izleta na dan održavanja izleta.

 

Prijave za sudjelovanje na izletu primaju se do utorka 25. rujna ili do popunjenja autobusa. Do 25. rujna može se i otkazati sudjelovanje. Akontacija se ne vraća za otkazivanje nakon 25. rujna.

Jedino uplaćena akontacija osigurava sudjelovanje na izletu!

 

Planinarska oprema: ljetno-jesenska višeslojna odjeća. Ponesite zaštitu od vjetra i sunca! Kišna kabanica je također dobrodošla. Gojzerice nisu obvezne ali se preporučuju! Poželjni su planinarski štapovi. Ponesite čeonu svjetiljku.

 

Prehrana: iz ruksaka ili u ugostiteljskim objektima na Poklonu. Voda!

 

Na izlet idete na vlastitu odgovornost. Prijavom na izlet pristajete na moguće preinake plana puta zavisno od stanja na terenu a prema odluci vodiča.

 

 

Organizator i vodič izleta: Zdravko Bartolić.

Prijave se primaju

mailom zbazzzie@gmail.com ili sms-om na mobitel 099/2780040       

 

račun za uplatu akontacije:

HR8223400093202378384 PBZ d.d. Zagreb  Zdravko Bartolić

(model: 00, poziv na broj: 000)

svrha uplate: land art

 

 

 

U planine svjesno!

Pozivamo sve drage ljude koji vjeruju u tišinu, mir i ljubav da nam se prudruže i podrže našu želju za planinarstvom na višoj razini.