Polazak u 8:00 sati s parkirališta iza koncertne dvorane V. Lisinski.

Auto-cestom vozimo do izlaza za Otočac ( stajemo na benzinskoj postaji odmah iza naplatnih kućica za kavu, čaj). Nakon kraće pauze nastavljamo vožnju prema Otočcu i prema krajnjem odredištu, mjestu Prozor, gdje dobivamo potrebne upute za vožnju kajakom po Gackoj.

 

Za vožnju Gackom u kajaku izabirete jedan od dva modela kajaka: neprozirni po cijeni od 75,00 kn po osobi ili prozirni po cijeni od 110,00 kn po osobi. Prozirni kajaci pružaju vam jedinstven doživljaj da zavirite u dubinu rijeke Gacke. Oba tipa kajaka namjenjena su za dvije osobe, sva oprema za vožnju kajakom uključena je u cijenu.

 

Vožnja kajakom traje između 2 I 3 sata a prolazi se oko 8 km . Nakon uživanja na Gackoj posjetili bismo novootvorenu pizzeriju (udaljenu samo 20 metara od Majerovog izvora, jednog od tri glavna izvora Gacke) u mjestu Sinac. Tu omamo dugotrajniji odmor. Povratak u Zagreb do 21:00 sati.

 

Prijevoz: automobilima; kod prijave molimo da kažete jeste li spremni voziti svojim autom. U slučaju većeg broja sudionika postoji mogućnost da se ide kombijem.

 

Cijena izleta je 120,00 kn + 75,00 kn za obični ili 110,00 kn za prozirni kajak.

 

Prijave za sudjelovanje na izletu primaju se do srijede 5. rujna 2018. uz napomenu koji kajak bi koristili i jeste li zainteresirani za ići na pizzu.

 

Oprema: ljetna odjeća; ponesite rezervne hlače u slučaju da se smočite.

 

Za sva pitanja na raspolaganju smo vam!

 

Organizator i vodič: Robert Tonković

Prijave na mail: bravar@tonkovic.com ili sms na 098 737 615

U planine svjesno!

 Pozivamo sve drage ljude koji vjeruju u tišinu, mir i ljubav da nam se prudruže i podrže našu želju za planinarstvom na višoj razini.