S velikim zadovoljstvom najavljujemo jedno posebno, romantično, ljubavno, nadahnuto i smirujuće događanje – planinarenje i VEČER POEZIJE!!!

 

Da, da, večer poezije! Malo ćemo se oznojiti šetajući vrhom Medvednice pa malo u Grafičaru ohladiti, samo malo, da „taman“ zagrijani poslušamo prekrasne stihove pjesnikinje Larise Mravunac u interpretaciji autorice!!

Najavni plakat za taj divan događaj nalazi se u nastavku ove objave.

 

Kako doći do planinarskog doma Grafičar?

 

Varijanta prva:

Sastajemo se u 16.30 sati na autobusnom stajalištu na Mihaljevcu. Busom ZET-a broj 140 idemo do Šumarskih jaslica, odnosno do Činovničke livade na samom vrhu Medvednice. Oko 30, maksimalno 40 minuta trebat će nam da došetamo do Grafičara.

Šetnjica je namijenjena svima, nikakvo planinarsko znanje nije potrebno. Niti kondicija se ne traži! Niti posebna oprema nije potrebna! Japanke su dobrodošle!

 

            Varijanta druga:

Za planinare i one s dobrom kondicijom. Sastajemo se u 16.00 sati kod restauranta Šestinski Lagvić i klasičnom markiranom stazom preko Medvedgrada idemo do Grafičara. Uspona ima oko 90 minuta. Uspon nije pretjerano zahtjevan, savladati ga može i početnik ako stisne zube.

 

            Varijanta treća:

Do Grafičara dođite automobilom u vlastitoj režiji. Od Sljemenske ceste dom je udaljen sto metara. Ispred doma ima dovoljno mjesta za parkiranje.

 

            Povratak u grad:

Ispred doma stane ZET-ov bus  u 19.50 sati. Naredni bus je u 21.15 sati.

Ili pješice, za sportaše u pjesničkoj duši. Ili se prišmajhlate onima s autima!

 

Događanje je besplatno. 10,00 kuna, kao donacija za naredna slična okupljanja, doborodošlo će biti! Cijena autobusne karte je 4,00 kune u jednom smjeru!

 

Obavezna je prijava organizatoru događanja:

 

Zdravko Bartolić; mob. 099/2780040 mail: zbazzzie@gmail.com