Okupljanje u 8.30 sati na parkingu iza koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Vozimo se do Samobora i Smerovišća od kojeg počinje naš uspon. Uspona ima oko tri sata; staza je lagana i savladiva za sve. Povratak istom stazom

Prijevoz: vlastitim automobilima. Obavezno je javiti se Robertu koji će organizirati prijevoz za one bez vlastitih vozila.

 

Izlet je besplatan; s veseljem ćemo prihvatiti minimalne donacije za rad našeg Društva (kojem su u blagajni polako lovi paučina!)

Planinarska oprema: kompletna zimska odjeća: vjetrovka protiv vjetra i padalina, flis, topla košulja, zimske hlaće, kapa, topli buff/šal, rukavice … Minimalno jedna presvlaka, po mogućnosti dvije presvlake. Obavezne su gojzerice za zimske uvjete! Poželjni su planinarski štapovi.

 

Prehrana: u domovima ili iz ruksaka. Ponesite dovoljno toplih napitaka!

 

Prijave za sudjelovanje na izletu su obavezne!

 

Obavezno je sa sobom imati važeću člansku iskaznicu planinarskog društva.

 

Na izlet idete na vlastitu odgovornost. Prijavom na izlet pristajete na moguće preinake plana puta zavisno od stanja na terenu a prema odluci vodiča. Ne pridržavanje naredbi vodiča znači da PD NAD VRHOM ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualne nesreće i neugodne trenutke tijekom izleta proizašle iz neposluha sudionika.

 

 

Organizator i vodič izleta: Robert Tonković.

Prijave mailom na mojnacinzivota@gmail.com ili sms na 098 737 615

 

 

 

 

U planine svjesno!

Pozivamo sve drage ljude koji vjeruju u tišinu, mir i ljubav da nam se prudruže i podrže našu želju za planinarstvom na višoj razini.