Naša draga i samozatajna članica Sanja Jurković znatan je dio svog života proživjela u dalekoj i nama još uvijek mističnoj zemlji – u Japanu! U ovom će nam predavanju opisati svoje iskustvo života u Japanu te posebno iskustvo dugogodišnjeg boravka na planini Koyasan, koja je poznata kao dio UNESCO svjetske baštine u Japanu. Sve će biti popraćeno Sanjinim originalnim fotografijama.

Najava je ovako štura namjerno! Polako ćemo, uz Sanjino pričanje, otkrivati i upijati posebnosti i ljepotu, tradiciju i svakodnevicu Japana te posebno planine Koyasan koja je središte japanskog Shingon budizma. Ako ćeme Sanju uporno pitati, vjerujemo da će nam otkriti i svoja najintimnija proživljavanja, stremljenja, želje, strahove …  DOĐITE! Sanja će nas odvesti NAD VRH kako to još nismo doživjeli.

Ulaz je besplatan uz obvezu da sa sobom donesete radost; mir i svu pozitivnu energiju koju imate!

          Sve će vam informacije vezane uz ovaj veliki događaj s radošću pružiti Zdravko Bartolić na mobitel 099/2780040 ili mail zbazzzie@gmail.com

 

 

U planine svjesno!

Pozivamo sve drage ljude koji vjeruju u tišinu, mir i ljubav da nam se prudruže i podrže našu želju za planinarstvom na višoj razini.