Jutarnji izleti po Maksimiru vrlo su dobro primljeni i stalno nam se priključuju novi ljudi. Mnogo je upita za slična popodnevna okupljanja – pa, probajmo!

 

Okupljanje je od 16:00 do 16:30 sati u kafiću na nogometnom igralištu u ulici Fakultetsko dobro (50-ak metara nakon ulaska u ulicu iz Maksimirske ulice, kod Hondlove). U 16:30 sati krenut ćemo na obilazak maksimirske šume (kud nas put odvede) u trajanju od oko devedeset minuta. Završit ćemo s još jednim pićem u početnom kafiću i razlaz najkasnije u 19:00.

Kretat ćemo se sjevernim rubom parka, uz jezera i potočiće … polako, mirno, ništa zapovjeđeno. Popričati ćemo, podružiti se, odmoriti od radnog tjedna … dogovoriti se za naredna druženja u planinama. Vaši savjeti i prijedlozi dobro će nam doći.

 

 

Svi ste dobrodošli: ovo nije poziv samo za članove društva! Povedite i kućne ljubimce; njihova su druženja posebno veliko veselje.

Dolazak na druženje nije potrebno posebno najavljivati.

 

Izlet je besplatan; donacija za rad našeg Društva, u iznosu od desetak kuna, biti će sa zahvalnošću prihvaćena!

 

Organizator i vodič izleta: Zdravko Bartolić

Informacije na mobitel 099/2780040 i mail: zbazzzie@gmail.com

 

 

 

 

U prirodu svjesno!

Pozivamo sve drage ljude koji vjeruju u tišinu, mir i ljubav da nam se prudruže i podrže našu želju za planinarstvom na višoj razini.