Polazak: u 9.10 sati s autobusnog stajališa u Dubravi (uz tramvajsko okretište) krećemo busom broj 208 za Vidovec. Molimo vas da dođete pet minuta ranije.

Iz Vidovca se uspinjemo prema Kaptolskoj lugarnici ili, moderno rečeno, prema Gorščici. Nakon odmora u domu, put će nas povesti u smjeru koji ćemo odrediti na licu mjesta … mali izlet u nepoznato a sve prema vremenskoj prognozi, stanju staza, kondiciji sudionika. Markacije nas neće ograničavati!

Do polazne točke u Dubravi vratit ćemo se oko 17.00 sati.

 

Prijevoz: Zetovim busom.

 

Cijena izleta: besplatno. Ili desetak kuna dobrovoljnog priloga za rad naše planinarske udruge.

 

Planinarska oprema: kompletna planinarska jesensko-zimska odjeća! Zaštita od padalina! Obavezne su gojzerice! Poželjni su planinarski štapovi. Čeone baterije.

 

Prehrana: iz ruksaka ili u domu na Gorščici. Ponesite dovoljno tekućine – voda, čaj, samo neka bude toplo!

 

Obavezno je sa sobom imati važeću člansku iskaznicu planinarskog društva. Prilikom prijave na izlet prednost imaju članovi našeg društva!

 

Na izlet idete na vlastitu odgovornost. Prijavom na izlet pristajete na moguće preinake plana puta zavisno od stanja na terenu a prema odluci vodiča. Nepridržavanje naredbi vodiča znači da PD NAD VRHOM ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualne nesreće i neugodne trenutke tijekom izleta proizašle iz neposluha sudionika.

 

Organizator izleta: Jadrana Janjić

Vodiči na stazi: Jadrana Janjić i Ana Pavičić

Prijave: Jadrana 095/5484317 ili mailom na jjadrana@gmail.com

 

 

U planine svjesno!

Pozivamo sve drage ljude koji vjeruju u tišinu, mir i ljubav da nam se prudruže i podrže našu želju za planinarstvom na novoj razini.