Naše je planinarsko društvo poznato po laganim šetnjicama koje održavamo svake srijede u maksimirskom parku. Okupljamo se u 10:00 sati kod jednog od ulaza u park, hodamo oko 90 minuta te uz kavicu, u našem omiljenom kafiću NK Ravnice, družimo se do oko 12:30 sati.
Okupi nas se od desetak pa sve do dvadesetak, uglavnom su to ljudi starije životne dobi, oni koji imaju slobodna jutra za uživanje u prirodi. Dobrodošli su svi ljudi, kako se kaže, dobre volje! Izlet nije rezerviran samo za članove društva. Dobrodošli su i mali socijalizirani psići!
Najave okupljanja objavljujemo na našoj Facebook stranici; isto tako i izvještaje. Obavijesti o našim aktivnostima, također, možete dobiti i putem naše mailing liste; pošaljite nam poruku i s radošću ćemo vas uključiti u našu zabavnu, ugodnu i veselu družinu!
Pogledajte i malu galeriju fotografija; sa svakog izleta od 24. veljače pa do 28. travnja stavili smo jednu fotografiju. Sve su to skupne fotografije sudionika druženja; uočite da smo veseli i razdragani! Zašto!? Pa, zato što za vrijeme snimanja umjesto sir gromoglasno vičemo SEKS!!!

Zdravko Bartolić